tisdag 4 augusti 2015

Bli inspirerad på nätet

I dagarna bloggade Järbo om stick- och virkinspiration på sociala medier. Tycker du att det är svårt att veta hur och vad du ska söka för att hitta och dela textil inspiration på nätet tycker jag att du ska läsa inlägget "Sociala medier-skola". Förutom de ställen som jag nämner här nedanför så har de ett långt avsnitt om Ravelry som är helt inriktat på garn och stickning. Där hittar du en mängd matnyttigt så läs på och ge dig ut på de sociala medierna för mer inspiration!

Oss hittar du på Facebook med namnet Nilssons hem för textil. Vi är ganska flitiga på Facebook och du kan räkna med minst ett par inlägg i veckan. Kommer det nyheter blir det ibland mycket mer!


Instagram finns vi också men vi är inte alls lika flitiga där!Pinterest är en personlig favorit när det gäller att samla inspiration eftersom det är så lätt att nysta vidare och hitta nya saker på samma tema och lätt att märka upp och hitta tillbaka. Jag har inte riktigt fått ordning på företagssidan men den är på gång nu och mer lär det bli!Vi försöker också att skicka ut ett nyhetsbrev som heter Nilssons nålbrev en gång i månaden. Det gör vi med hjälp av en gratistjänst (kostar om man vill ha stora upplagor) som heter Get a Newsletter. Vill du läsa våra nyhetsbrev och registrera dig för att få dem direkt till din mejlbox så gör du det här.


Visst är det mycket kul man kan fylla sin dator, pekplatta och smarta telefon med! Hoppas vi syns snart igen, i verkligheten (det är stickkafé i butiken på onsdag) och på nätet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar