Kaféer

Är du också en av oss som inte kan få nog av att handarbeta? Här nedan kan du läsa om de stickkaféer som ordnas i Grästorp! 

Hos oss i butiken


Första onsdagen i varje månad (utom i juli och januari) är det shoppingkväll i Grästorp och butikerna har öppet till klockan 20. Då passar vi på att ha stickkafé. Vi bjuder på kaffe och kaka och allt som oftast lite extra fina erbjudanden.
På Café Nordstan


Café Nordstan träffas vi måndagar i jämna veckor. Vi som är med brukar börja droppa in vid 16.30 och några sitter kvar tills de börjar städa ;-)  Några nöjer sig med en slät kopp medan andra hinner med att smaka något matigare. Andra väljer något sött och eller varför inte lite av varje... Vi sitter gärna på uteserveringen när vädret tillåter!

På Grästorps museum

Stickkaféet på Grästorps Museum arrangeras av NBV och Blåbandsrörelsen och hålls torsdagar med start kl 18.30 på veckor med ojämna veckonummer. Där finns fika att köpa för 25 kr och vi brukar sluta när klockan närmar sig nio. Detta stickkaféet tar sommarlov från maj till augusti.

Ibland har vi stickkaféer på andra ställen också...

Stickkafé i Kulturhuset i samband med Kulturveckan.

Stickkafé i trädgården här utanför butiken.

På ljusfestivalen...

... satt vi i lusthuset!

Håll koll här på bloggen, på vår Facebooksida eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte några stickkaféer! Ps. Självklart får man virka eller syssla med andra handarbeten också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar