fredag 30 augusti 2013

Sickkafé med bonus!

Nu är augusti på sluttampen, det blir mörkt på kvällarna och det är snart dags att ta på raggsockorna! I veckan kom ett parti med nya härliga färger i 150-grams Raggi från Järbo, så nu är det bara att sätta fart! 


Satte fart gjorde höstterminen för stickkaféerna igår! Vi hade stickkafé i butiken och vi blev ett bra gäng som fikade och stickade, många passade på att göra fynd bland kvällens specialerbjudanden och några hade turen att vinna på Bonusdragningen. Stort grattis till Nina Svensson, Marianne Wolme och Gunilla Larsson!




På tal om specialerbjudanden så är det nu bara två dagar kvar på Freja-kampanjen! Idag och imorgon kan ni köpa Freja för 15:-/nystan! Nu avslutar vi med lite fler inspirationsbilder från Grästorpsfestivalens klädvisning!
 Här kommer en härlig poncho i Safira från Permins, härliga färger i ull och silke!

 Festvest i Freja och Tavsan från Svarta Fåret som äntligen har uppdaterat sin hemsida inför hösten! Passa på att kolla in alla fina nyheter!

 En annan härlig nyhet är Lovikkagarn i Neon från Järbo...

... och som sagt än har du två dagar på dig att köpa Freja (bl a neon) för 15:-/nystan!

Snygga killar i snygga tröjor i Smart, maskintvättbart ullgarn från Sandnes!

Det är smart att ha ylle, det vet de här killarna, då är man alltid lagom varm!
En klassisk jordgubbsmössa...
... och en virkad mössa från Wild wild wool. Mössan säljs i kit med virknål och tofs i ett och här nedanför kan du se hur du virkar mössan!


En poncho med luva i Zambak och Tavsan från Svarta Fåret.

Härlig ylletunika i entrådigt ullgarn, Gästrike 1-trådigt från Järbo.

För dig som gillar att både sticka och brodera! Mössa med broderi från Permin (formgiven av vår alldeles egna Helena Waller (född Frisell) och sjal med spetskant i Angel från Permin var den näst sista bilden!


Tack än en gång till våra fantastiska mannekänger! Ha en trevlig helg och välkommen in och ladda upp med garn inför alla mörka härliga höstkvällar då man får krypa upp i soffan och sticka med ett halvt öga på TVn!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar