tisdag 13 augusti 2013

Nu drar Grästorpsfestivalen 2013 igång!!!

Idag går startskottet för årets utökade Grästorpsfestival! Den inleds med olika aktiviteter på tjugofemårsfirande ridskolan ikväll, vilket får mig att tänka tillbaka på hur det kunde vara på Ridskolan de där första åren...

Mamma Eva i färd med att ta Ridborgamärket.

Men tillbaka till år 2013! Årets Grästorpsfestival bjuder dessutom är det utomhusbio och "vanlig bio" på konserthuset varje kväll! Du kommer få tillfälle att rida mekanisk tjur, titta på agility (eller prova på med din egen hund), titta på stadsrally eller kanske till och med sitta på kartläsarplats, åka karusell, dansa till Flamingokvintetten i Åse Viste-hallen eller önska låtar i Radio Treby som sänder från torget på fredagseftermiddagen! Liksom i fjol blir det afterwork på torget på fredagskvällen och på lördag hålls den obligatoriska Grästorpsfestivalfesten, i år hålls den i bollhallen och inte i konserthuset som de senaste åren.

Vi och de andra butikerna har förstås också fått festivalyra och bjuder på fina erbjudanden! Här hos oss tänkte vi lätta lite på tyglagret, därför får du 10% rabatt på tyger idag och imorgon. Vågar du vänta till på torsdag eller fredag så får du 30% och på lördag är det halva priset som gäller!



Vi säljer också utvalda löpare från Ekelunds för 200kr/ st (ordinarie pris mellan 260 och 320 kr/st).

Kockslängar i bambuviskos som i vanliga fall kosta mellan 155 och 165 kr säljer vi under festivalen för 100 kr/st.

De lite större handdukarna, ca 50x70 cm som i vanliga fall kostar kring 170 kr/st kan du nu under festivalen köpa för 100 kr/st.



På lördag kl 13 är det modevisning på torget. Lindahls, Cotton Blue, Smått & Gott gör oss sällskap på catwalken vid kulturhusets scen. Modellerna kommer även visa assessorer från Lenas Ur & Guld och glasögonbågar från Din Ögontjänare.

Se nu till att roa er ordentligt hela veckan och välkomna in och fynda gardintyg! Du vet väl att du får låna hem skyltlängder så att du är säker på att du väljer rätt tyg och vill du inte sy själv så gör vi det åt dig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar