måndag 11 augusti 2014

Bilder från klädvisningen på Grästorpsfestivalen.

Eftersom festivalen låg lite tidigare i år än de senaste åren hade vi lite svårt att låna in modellplagg från våra leverantörer så det var lite galet i förberedelsestadiet...



Men de fantastiska modellerna hjälpte till att organisera upp allt och i riktigt god tid var vi redo för årets visning!
Här har Susanne en poncho stickad i Angel från Permin och Agnes en luvtröja stickad i Svarta Fårets Raggsocksgarn

 Boleron som Susanne har är stickad i Angel print från Permin och Agnes tröja är stickad i Cito från Sandnes. Vill man ha en varmare tröja går den utmärkt att sticka i Raggsocksgarn från Svarta Fåret.

Vidars tröja är stickad i Elise från Järbo, den är stickad efter en gratis basbeskrivning som finns på jarbo.se, man kan välja rund hals, knäppning, lång eller kort ärm och så vidare.

Här har Vidar fått på sig mössa och vantar stickade i Lovika Neon från Järbo

Ann-Chatrins topp är stickad i Bonnie från Permin. Alla smycken som modellerna har på sig har vi lånat från 30-årsfirande Lenas Ur & Guld.

 En topp i Cito stickad med omslag och släppta maskor.

 Hjertegarns Superwash Vital är den här ponchon stickad i.

 Här har Agnes en topp stickad i Tilda från Svarta Fåret. Susannes topp är stickad i Tropik från Järbo och den har avtagbar ärm. Strandkassen är virkad i Home Sweet Home och beskrivningen finns på Svarta Fårets blogg.

Alvas mössa är stickad i Raggi och Miniull från Järbo (beskrivningen finns förstås på jarbo.se), ponchon är stickad i Zamback från Svarta Fåret. Ellys dress är virkad i Tilda från Svarta Fåret.

 Alva har ett linne i Soft Cotton från Järbo och strandväska virkad i Ribbon XL.


 Antons tröja är stickad i Elise från Järbo.

Och här har han en mössa stickad i Freja från Svarta Fåret.

 Ellys tröja är stickad i Sandnes Mandarin Medi och Alva har raggsockar och mössa stickade i Järbos Raggi. Mössan är stickad i dubbelt garn på stickor 12 -  det går på en TV-kväll!


Som kontrast till den hellånga yllebrudklänningen som vi visade på Grästorpsmässan i april fick fia här leka brud i en stickad sommarklänning. Den är gjord i Flox från M & K och buketten är virkad i Soft Cotton från Järbo och där hittar du förstås beskrivningen.

Här har Sofia en hålmönstrad jumper i Mandarin Petit och Silk Mohair från Sandnes. Eftersom den är stickad i dubbelt garn var den rätt så snabbstickad och kom till här dagarna före festivalen.

Här syns nästan alla våra fantastiska modeller! Stort tack för att ni ställde upp, vi hoppas kunna leta fram lite mer "prinsesslika" plagg till Agnes nästa gång och lite fler plagg som passar till grabbarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar