onsdag 29 maj 2013

Sjung om studentens lyckliga dar!

Då var det studenttider igen då! Vare sig du har en student på nära håll eller ska fira "grannens barnbarn" så har vi lite tips på presenter och utsmyckningar!
Buffémat och platsbrist är ju vanligt när många ska vara med och fira. Det kan vara knöligt att få plats med bordsdekorationer och att köpa/plocka en massa blommor när studenten troligtvis får en halv handelsträdgård kan ju kännas lite överarbetat.... Serholts enkla bordsflagga Svea (75 kr) kan ju pigga upp bordet lite lagom sådär, vi har även kvar några av Serholts glasvaser Fylla 79/69 kr! Smådukarna/servetterna och löparen som syns på bilden kommer från Nyblom Kollén. De har en trevlig vana att ge sina trycksaker med smarriga recept. Vad sägs om Paprikasoppa med gräslök, Broccoli och Fetaostbröd, Räksallad med melon och vita bönor, Dillpesto, Drömrulltårta Stora Holm och Jordgubbskräm? Det vattnas i alla fall i munnen på mig! Kom gärna in och hämta recepten! På tal om recept! Hirams bästa kokbok (240 kr, det är dyrare än hos internetbokhandlarna men å andra sidan slår vi i dina paket alldeles gratis) måste väl vara en toppenpresent för en student som ska kasta sig ut i verkligheten och inte längre lita till föräldrarnas kök. ;-) Matcha med disktrasa, handdukar, brickor, grytunderlägg eller gardintyg från Almedahls.

 Blågula band i bunt! 3m x 25mm eller 5m x 15mm (24 kr/bunt).

Studenterna från Serholt (69 kr/st) står på en bricka från Viska Form, ny modern design som tillverkas i Sverige. Förutom brickor finns det mjuka härliga ruggade bomullsfiltar och kuddar, diskdukar, metervaror, plastmattor och löpare mm.

Fina tygband "Lycka till" eller klassiska rutor eller ränder passar fint till dekorationer eller hängband om man vill dekorera studenten med ett "halsband"!

För dig som är sent ute så är sybehörsväska med blågult och kort klar för överlämnandet! Det är en såndär present som är både lite småtaskig, nyttig och kul på en och samma gång! Välkommen in så hjälper vi dig att hitta en bra present, oavsett om du vill ha en som räcker i flera generationer och blir ett minne för livet eller något snabbt som en kul grej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar