lördag 5 december 2009

Missa inte adventskalendern

Idag regnar det igen och gräsmattan utanför fönstret är illgrön! Men julstämningen börjar så sakteliga infinna sig i alla fall.

Du har väl inte missat att vi har ett speciellt erbjudande för varje dag fram till den 23 december! Idag (5 december) får du 5 kr rabatt på våra små syetui. (ordinareie pris är 49 kr) Ett praktiskt kit i plåtask som innehåller en liten sax, synålar, knappnålar, säkerhetsnålar, små knappar, hyskor och hakar, lite sytråd i olika färger, nålpåträdare och en sprätt. Den är perfekt att ha med sig på resan eller i det första studentrummet. Med andra ord en bra lite julklapp till den som ska flytta hemifrån eller ut på resa.

Vi har också fina små plåtaskar med enbart knappnålar eller säkerhetsnålar som kan vara kul att ha med i julklappslotterier på symötet eller liknande.

måndag, den 7 december, lämnar vi 7% rabatt på sängkläder. Påslakan, örngott och underlakan... Något som alla behöver. Vi har set i olika prisklasser och stilar från Borganäs, Jakobsdals, Almedahls och AG Phersons. Passa på att köpa julklappar som gör att dina nära och kära kan sova gott eller i alla fall flott!

Tisdagen den 8 december är det frotté som gäller! Då får du 8% rabatt när du köper handdukar och badlakan i frotté. Vi har flera färger på enfärgad frotté, men även rutig i grönt, blått och svart och randig i blåvitt och vitt och oblekt.

Brukar du tappa dina knappnålar på golvet eller känner du någon som gör det? Med en magnetask kan du lätt plocka upp nålarna från golvet och dessutom hålla dem på plats. Onsdagen den 9 december får du 9 kronors rabatt på magnetnålasken (ordinarie pris 40 kr).

Krävs det lite nya gardintillbehör när julgardinerna ska upp? Torsdagen den 10 december får du 10% rabatt på gardintillbehör. Kanske behöver du en ny gardinstång, nya fästen, nya knoppar eller ringar. Passa på den 10 december så får du 10% rabatt!

Gör du egna julklappar? Pigga upp dem med lite pärlor! Fredagen den 11 december får du 11% rabatt på alla våra pärlor!

Sedan är det helg igen! Vi har öppet både den 12 och 13 december! - Vilka rabatter advetskalendern innehåller fram till jul kan du se i högerspalten. Vi kommer också att bjuda på vår hemystade julost på julmarknaden och det kommer nya deltävligar i vår tävling om grästorpsduken. Börja redan nu klura på svaren till den första deltävlingen som du hittar i ett tidigare inlägg!

Ha en trevlig andra advent i regnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar