lördag 12 december 2009

Julmarknad med julost, rabatt, diskdukar och deltävling två

Idag är det julmarknad i grästorp. Om ett par timmar sjuder det av julaktiviteter på torget och i butikerna. Redan nu i denna mörka timma kan man beundra ljussättningen av vissa byggnader som Grästorps framtidsförening har ordnat med.

Hemystad ost
I vår familj har i flera generationer december varit vigd åt julhandeln. Det betyder att vi inte alltid hinner med så mycket julförberedelser. Men en viktig tradition har vi och det är våra julostar. I oktober åker vi till en närliggande ladugård och hämtar mjölk, tillsätter löpe och ystar våra ostar. Första veckorna kräver den mycket uppmärksamhet men sedan klarar den sig bra själv bara den blir vänd med jämna mellanrum. Idag bjuder vi på hemystad ost, glögg och pepparkakor i butiken.

Fynda med adventskalendern
Dagens erbjudande i kalendern är 12% rabatt på Ekelunds handdukar. Missa inte det och de erbjudande som finns i de övriga luckorna fram till jul (se kalendern i högerspalten)!

Få en diskduk
Idag får alla som handlar för minnst 250 kr en diskduk från Ekelunds på köpet. Ekelunds fick ta emot TEKOS utmärkelse ÅRETS TEXTIL 2009 för denna produkt som bl a utnyttjar bambuns antibakteriella egenskaper på ett fiffigt sätt.

Deltävling 2 - tävla om en Grästorpsduk
Vilka är våra två största gardinleverantörer och vilka 2 av mönstren på bilderna nedanför (Randen, Hallonbergen, Capri och Blomman) har vi sålt flest meter av?

Hur många mm skiljer det på rören i Hastas reglerbara gardinstänger?

Lycka till med tävlingen och varmt välkommen in i butiken idag!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar