söndag 13 december 2009

Lucia med rabatt på handdukar, diskduk på köpet och tredje delen av jultävlingen.

Luciastämningen vill inte riktigt infinna sig med den gröna gräsmattan utanför fönstret. Men julen närmar sig och det kanske hjälper med lite julpyssel. Själv ägnar jag mig åt julkortstillverkning idag. När jag gjorde som flest blev det nästan 100 per år. I år tror jag att det stannar någon stans kring 60 stycken.


Rabatt på Almedahls tryckta handdukar

Idag lämnar vi 13 kr rabatt när du köper någon av Almedahls klassiska tryckta handdukar. Julbaksmotivet "Bagar Bergström" kanske är det som passar bäst för säsongen men Persons Kryddskåp är ju sällan fel om man gillar klassiker. Till höger hittar du de erbjudande som finns i adventskalendern övriga dagar fram till jul!

Diskduk på köpet
Idag har vi öppet mellan kl 13-16, det betyder att du får en diskduk på köpet om du handlar för minst 250 kr.


Jultävlingens tredje del
Om du nu har handlat för 250 kr så har du ju också möjlighet att tävla om en Grästorpsduk. Då ska du svara på ett antal frågor och skicka in svaret via e-post till nilssons-textil@swipnet.se eller skriva på en lapp och lämna in det i butiken.

Dagens frågor lyder:
Från vilken leverantör kommer fjolårets storsäljare KRUBBA? och med vilket landskap förknippas mönstret på filtlöparen på den andra bilden?


























Nästa deltävling kommer på lördag! Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar