onsdag 22 juli 2015

Grattis till dem som vann deltävlingarna och välkommen till den nya tävlingen!

Det var många som ville handla igår efter att butiken hade varit stängd över en vecka och det var jättekul att träffa alla igen! Trodde att jag skulle hinna göra klart och lägga ut fortsättningen på semestertävlingen men det blev inte riktigt så utan det får bli idag istället. Stort tack till er som har varit med och tävlat i deltävlingarna! Vi gratulerar vinnarna som är Elisabeth Vetter (som vann både första och sista etappen), Kristina Hallman, Nina Nord, Irene Petersson, Malin Rydberg, Kristina Sjöberg och Ann-Chatrin Sälleberg! Vinnarna blir kontaktade var och en angående vinsterna. De rätta svaren presenteras lite senare eftersom de är inflätade i nästa tävling som är ett korsord!


Korsordet finns som PDF-fil här så att du kan skriva ut och fylla i det. Du tävlar sedan genom att skicka meningen som bildas i de gråmarkerade rutorna och skickar det till oss via e-post (nilssonstextil @ gmail.com) senast den 31 juli. Du kan också lämna in ditt svar i butiken och om du inte kan skriva ut krysset själv så är du förstås välkommen in och hämta en utskrift. Priset är ett presentkort på 300 kronor. Blir det många som är med och tävlar kan det bli fler vinster, så dela gärna med dina vänner.

(Ps. Siffrorna hade hamnat lite tokigt så en ny version av korsordet finns uppladdat nu)

Siffrorna som finns inom parentes i ledtrådarna hänvisas till de tidigare ledtrådarna i semestertävlingen. Har du inte svarat på de frågorna tidigare så kan du hitta dem på tävlingssidan.

Lycka till med ditt tävlande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar