lördag 9 maj 2015

Välkommen på vårmarknad!

Idag är det sista dagen på Kulturveckan och Vårmarknad här i Grästorp! Det betyder att det är full rulle på torget och i Kulturhuset. För barnen finns bland annat hoppborg och ponnyridning och har du inte hunnit gå vår kulturrunda så tycker jag du ska passa på, du kan vinna fina priser från oss och från övriga butiker i Grästorp Handel! Missa inte heller tillfället att stödja Barncancerfonden genom att köpa kakor från Baktävlingen en trappa upp i kulturhuset! Här kan du se mer av programmet för dagen!

Klädvisning på torget klockan 10.30

Klockan halv elva är det klädvisning på scenen. Först ut är Smått & Gott följda av Lindahls mode, Cotton Blue med skor från Skohörnan, Grästorps Hundsport och ungefär tio kvart över elva är det vår tur att visa stickade plagg och smycken från Lenas Ur & Guld. Visningen avslutas med arbetskläder från Järnia och Axima!

Så här såg det ut på visningen i augusti.

Fynda i butiken

Idag lämnar vi 30% rabatt på våra tyger! Ordinarie priser ligger oftast kring 200 kr/m vilket betyder att du kan tjäna ungefär 60 kr/meter på att slå till idag! Här nedanför ser du fyra exempel på gardintyger som finns på lager just nu!

Två skira polyestertyger i härliga blå toner
från AG Pherson/Jacobsdahl.
Kraftigt bomullstyg med akantusmönster från Boel & Jan
Fjärlismönstrat tyg i tung polyester med fint fall från Ricamo.
Är du mer intresserad av garn har du chansen att köpa vårt nya bomullsgarn DMC Natura Jummy colors till Introduktionspris idag. Ordinarie pris är 40 kr/nystan men idag kan du köpa dem för 35 kr/nystan!


Sist men inte minst så lämnar vi 15% rabatt på alla varor från Ekelunds!Välkommen på en härlig vårmarknadsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar