onsdag 26 november 2014

Fem klappar under 100-lappen inför adventsmingel och julklappslekar!

Nu är det snart dags att sätta upp adventsstjärnorna och tända första ljuset! Inbjudningar till glöggmingel och adventsmys trillar in och till detta hör numera de obligatoriska julklappslekarna (här finns tre exempel på julklappslekar)! 


Snygga plåtburkar från Klippans Yllefabrik/Bengt&Lotta, väljer du den lilla burken kan du fylla den med något gott och ändå landa under hundralappen!

Från Klippans Yllefabrik kommer även den här söta filtade börsen med Lilla My. Den finns med flera olika motiv och är perfekt för att samla alla de där grejerna som alltid är längst ned i väskan!


 Från Axlings Linne kommer den här dekorativa lavendelpåsen. Den finns med flera andra ordspråk! (vi har även snygga hel- och halvlinnehanddukar från Axlings i tvåpack som klarar 100-kronorsgränsen om man delar upp dem, Marulk och schack heter de)!

Vackra plåtänglar från Mora! Tre olika änglar från Trådspira under 100-lappen hittar du i vårt sortiment!

Den här sybehörsväskan innehåller massor av "bra-att-ha-saker"! Nål, tråd, sax osv... Bra att även för den "ohändige" om man vill ha hjälp med att få saker fixade!

En annan av våra leverantörer, Nyblom Kollén brukar ofta bjuda på några sjysta recept. Här kommer ett på chokladmousse som kan vara värt att pröva!


Ha en mysig advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar