måndag 2 juni 2014

Tack alla som deltog i Den stora garnfesten! Nu ser vi fram emot andra festligheter...

Stort tack till er som deltagit i Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken! Vi kommer under veckan skicka ut rabattkoder och presentera vinnare i våra tävlingar!

Nu ser vi fram emot försommarens alla övriga festligheter - nationaldagsfirande, examensdagar, konfirmationer, bröllop likaväl som spontana grillfester! På onsdag har vi kvällsöppet med Stanna & Handla i Grästorp och du kan fynda ända till klockan åtta hos oss och hos övriga butiker i Grästorp!

Blågula band i olika bredder och material är förstås ett måste så här års!

Till studenter som ska lämna boet eller utflyttade Grästorpare som firar på ett eller annat vis är Grästorp - mitt i en kul present. Den är tillverkad i Sverige (på Ekelunds, Linneväveriet i Horred) och kostar 115 kronor. Vill man ha något lite stilfullare Grästorpsminne så finns Grästorpsduken i flera olika format!

Serholts studenter i trä för 69 kronor styck och bordsflaggan Svea för 75 kronor fungerar som ett kul minne lika väl som en bordsdekoration på buffébordet!

Vår lilla sybehörsväska att hänga om halsen på studenterna kostar 35 kronor inklusive blågult band och gratulationskort. Den är toppen att ha på resan eller i första lyan (särskilt för den som inte är intresserad av att pyssla - då finns grejerna till hands när man träffar någon som är händig)!

För 49 kronor får man ett syetui som dessutom är snyggt! Toppen att ha i handväskan!

Välkommen in och hitta presenter och dekorationer som passar just dig och din mottagare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar