söndag 1 juni 2014

Så var det garnfestens sista dag!

Så var det garnfestens sista dag... Tack alla som på ett eller annat sätt har varit med! Idag är det söndag och butiken är stängd men det finns fortfarande lite kvar utav Garnfesten:

1. Om du inte redan har varit inne på Garnfestens blogg är det dags nu. Där finns en tipspromenad som du löser genom att hitta svaren på en hel massa härliga hemsidor och bloggar och en hel drös fina priser ligger i potten! Här hittar du bloggen: http://garnfesten.wordpress.com/ 

2. Recensera ditt favoritgarn ur vårt sortiment och tävla om ett garnpaket! Som du kanske har sett har vi i samband med Garnfesten lagt upp en "flik" här på sidan där vi presenterar våra garner. Tanken är att varje garn ska ha sitt eget inlägg som vi uppdaterar efter hand med bilder på modeller vi har stickat upp och annat som handlar om just det garnet. För att det ska bli extra bra vill vi gärna ha med recensioner från er! Skriv en recension här i kommentarsfältet eller som ett meddelade idag så är du med i utlottningen av ett garnpaket under nästa vecka!

Bilden är vårt bidrag till Garnfestens tipspromenad. En fin plåtburk från Bengt & Lotta fylld med Candy från Svarta Fåret och ett ursött snigelmåttband!

Ha en riktigt fin söndag!


Posted via Blogaway

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar