tisdag 1 oktober 2013

Vi ska sticka i neon...

På lördag är det äntligen dags för årets upplaga av Nossan Ljusfestival! Torsdagen den 10 oktober blir det shoppingkväll då alla butiker har öppet till 21 och bjuder på extra fina erbjudanden. 

Vi kommer också att ha vår alldeles egen ljusfestival i trädgården framför butiken den kvällen... Det blir nämligen stickkafé med neongarner och stickor med lampor i topparna! Vi hoppas att vi kommer att bjuda på den här typen av effekter som ni ser på bilderna här!








Välkommen att vara med mellan 18.30 och 21! Ta med din egen stickning eller låna en på plats. Föreningen Fruktdrycker kommer bjuda på varm dryck och det kommer att finnas kaffe, te och och fika till en billig peng. Stickkaféet ordnas i samarbete med NBV och Blå Bandsrörelsen. Det blir alltså inte något stickkafé på Museet den kvällen. För dig som är frusen så finns det förstås möjlighet att sitta inomhus också!


Här är exempel på vad vi kan tänkas sticka under kvällen! Härliga resårstickade vantar i Lovikkagarn från Järbo, vi har använt B-modellen i beskrivningen som vi har länkat till här!

Mer information kommer inom kort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar