torsdag 31 oktober 2013

Massor av stick- och virkkit som kan bli mjuka klappar!

Nu börjar grejerna som vi köpte på mässan förra helgen droppa in i små fina paket från våra leverantörer! Bland annat har vi fått in tre fina materialsatser presentförpackade i papperspåsar från Marks & Kattens.

Här ser du materialsatsen till en söt nalle, förpackningen innehåller beskrivning och garn (Krullgarn och Carolina) och kostar 189 kr. Sticka den före jul och ge bort i julklapp eller ge bort den till någon som gillar att sticka.


Materialsatsen till ett par pulsvärmare innehåller beskrivning, garn (Krullgarn) och knappar och kostar 89 kr. Den ursöta tunikan med tomteluva stickad i Samo och Love kan stickas till storlek 2, 4 eller 6 år. Materialsatsen innehåller beskrivning och garn och är även den presentförpackad i en papperskasse och priset är 415 kr.


En annan nyhet som har levererats i veckan är Svarta Fårets neonfärgade "pälsgarn" Shock. Vi har stickat upp en barnponcho i Freja och Shock som du kan komma in och klämma och känna på! Garnet kostar 29 kr/nysta. Missa inte heller Svarta Fårets blogg med massor av inspiration och gratisbeskrivningar! Mössan till vänster på bilden är stickad i ECO Ull och tofsen är Wild Wild Wools Pomon i fuskpäls. 

Vi väntar fortfarande på Virkkittet med ugglemössan från Rico Design, tillsvidare får man hålla till godo med Wild Wild Wools virkkit med mössor. Dessa lämnar vi dessutom 10% rabatt på idag och imorgon. Det är dags att sätta igång med julklapparna nu! Välkommen in för material och inspiration!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar