måndag 10 december 2012

Nobelfesta med 10 % rabatt på designklasiker

Idag innehåller vår kalender 10 % rabatt på vårt sortiment av Almedahls produkter!

I vårt sortiment finns en hel drös med snygga metervaror. De riktigt snygga tygerna för ditt hem i vinter: Fågelträd (röd med vita träd och vit med röda) och Domherrar som vi helt enkelt inte fick nog av i fjol. Vi har också en bit kvar av det snygga Apple som fungerar lika bra på sommaren som på vintern! Om vi snöar in på retro istället för vinter så kan vi erbjuda Pomona, Picknick, Surt sa räven och Hiram. Två andra metervaror som man inte får glömma är Lommen, Kungsbjörk och Prästliden.

Något som är uppskattat som "lagom present" så här i december när man ska gå på glöggfester och liknande är de tryckta Kökshanddukarna. Vi har Tomtenisse, Pomona, Du & Jag, Fru bråttom, Bagare Bengtsson, Sill, Surt sa räven, Persons kryddskåp, Picknick och Världes bästa plättar.

Om du tycker att det är för mycket textil här (så har du nog kommit till fel sida) så har Almedahls faktiskt lite annat också. Vi har just fått in jättesnygga kaffe- och teburkar med motivet Persons kryddskåp och det finns så himla fina underlägg, skärbrädor och brickor (som dessutom är svensktillverkade) som väcker habegäret hos mig i alla fall!

Så passa på att Nobelfesta lite extra idag och fira med dina Almedahlsfavoriter! Välkommen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar