onsdag 24 oktober 2018

Raggsockans dag!

Välkommen att fira Raggsockans dag med oss! För första gången i världshistorien firas Raggsockans dag på initiativ från Garn och broderifackhandeln den 24 oktober som ju också är FN-dagen. Lätt att komma ihåg med andra ord!

Vi firar genom mer bra pris på raggsocksgarner, hela dagen kan du köpa 4 nystan och betala för 3 (det billigaste på köpet). Du kan också delta i vår snabbstickningstävling där du kan vinna garn till ett par värmande sockor. Tävlingen kommer att pågå ända till i morgon kväll då vi har handarbetskafé.

Under dagen dyker det upp ytterligare ett par tävlingar som pågår "socktober" ut! På grund av tidsbrist och teknikstrul har inte alla socktober-erbjudanden kommit upp här men nu ska det vara åtgärdat så fortsätt att hänga med så missar du förhoppningsvis inte något på vår Socktoberresa!

Ha en finfin raggsockans dag och hjälp oss att se till att den firas ordentligt och blir en officiell temadag! Det kan du exempelvis göra genom att göra inlägg på sociala medier och tagga dem med raggsockans dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar