söndag 4 december 2016

Julen är påväg....

Idag är det redan dags att tända det andra ljuset och öppna den fjärde luckan... Tiden går som alltid lite för fort så här års. Vi har fått massor av nyheter i butiken både när det gäller garn och annat! Föhoppningsvis kommer jag att hinna få ut lite tips och idéer här men jag rekomederar verkligen ett besök i butiken om du inte vill missa något! Som det här garnet Knitting Derams från Svarta Fåret! Perfekt att sticka Selma från Julkalenderns mössa och sjal i... Glöm inte heller att hålla koll på Svarta Fårets blogg där just nu Julkalendern pågår! Varje dag fram till jul bjuder de på en gratisbeskrivning!

Järbos blogg pågår just nu en mysteriestickning i form av en julsocka! Andra delen av fyra kommer idag så det gäller att sätta fart om man vill vara med! Men å vilken fin julsocka det kommer att bli och hinner du inte sticka nu så är det ju ett perfekt projekt för lediga dagar som kanske kommer i jul!

En hel massa handdukar, dukar och löpare för julen finns förstås också på plats i vår butik! Varmt välkommen in och hitta just dina favoriter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar