lördag 27 februari 2016

Nu kommer våren!

Hoppsan! Nu är det hög tid att det händer något här... Det goda nya året har pågått nästan två månader och tiden har inte räckt till för den här sidan! Men nu händer det så mycket så jag bara måste dela med mig! I helgen var Kristina från Tornugglans Garn och Design och jag i Örebro på Sandnes minimässa och kollade in vårnyheterna. Eftersom modellerna i de nya linehäftet var fotade så att man inte riktigt såg hur plaggen var gjorda bestämde vi oss för att prova några plagg så man fick se hur de såg ut på oss vanliga dödliga.
 

 
Nu har vi fått hem både häftet och garnerna så nu är det bara att sätta fart och skicka! Här kan du titta på det nya Linehäftet och ett nytt fint barnhäfte och snart kommer även detta häfte med mer dam bomull.

Några nya garner från Schachenmayr har vi också fått in. Du hittar hittar gratis beskrivning till en halsring i bandgarnet Esperanza Fashion här och en söt topp i ett melerat fint akrylgarn som heter Micro Ombré på Permins hemsida.

För dig som inte stickar så finns andra härliga vårnyheter! Mat-Tinas samarbete med Ekelunds till exempel! Välkommen in och hitta din egna favorit!

Några av mina favoriter från Ekelunds nya kollektion är de här fina djurmotiven!

Ekelunds nya hemsida kan du hitta mer, dessutom hoppas jag att vi ses snart i butiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar