fredag 13 november 2015

Logårdsstickningen närmar sig och butiken är proppfyld med nyheter inför jul och vinter!

Nu är det inte långt kvar till höstens Logårdsstickning! På söndag slår vi upp portarna till Logårdspubben för en härlig stickdag från klockan tio till fem. Som vanligt har vi vävgänget på plats i köket med smaskigt fika och god mat. Lotteri till förmån för Rosa Bandet, lite tävlingar, lite minikurser, försäljning av garn och tillbehör och massor av härlig stickning och tid att umgås med folk som delar stickintresset blir det också under dagen!


Som vanligt kan jag inte släpa med mig riktigt hela butiken så om det är något speciellt som du skulle vilja ha möjlighet att köpa på söndag så hör gärna av dig!

Hur svårt det än är att fatta det med utomhustemperaturer som ligger på samma nivå som de gjorde i juni så är det bara två veckor kvar till första advent. Vi har fått in massor av fint från Ekelunds - svensktillverkade kvalitetstextilier för hela vintersäsongen. Välkommen in och titta på dem och en massa annat fint inför julen!

Vill du få lite inspiration inför julen så ska du boka in den 26 november klockan 19. Då kör vi en modevisning och inspirationskväll hos Mäjens Glass & Maräng tillsammans med Lindahls Mode & Interiör! Glöm inte att anmäla dig till Mäjens för antalet platser är begränsat.

Välkommen in för mer inspiration inför vintern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar