torsdag 11 juni 2015

Sticka och skicka - babytröjor till Sukutasjukhuset i Gambia!


Nu är det bara ett par dagar kvar om du vill lämna in stickade plagg till Sticka & Skicka! På världsstickningsdagen nu på lördag (13 juni) samlar vi in det sista och dokumenterar lite innan de stickade plaggen får åka iväg till Slättamisionens hjälpande hand.

 Sandnes Garn Sverige samarbetar med Hemmets Journal och deras projekt Sticka och Skicka där de bjuder på ett mönster till en bra babykofta och hjälm. Vi har bestämt oss för att också bidra med en liten del så därför säljer vi garnpaket med 4 nystan garn tillsammans med beskrivningen och knappar för 150 kr (ordinarie pris minst 175 kr). Självklart ser vi även till att färdigstickade plagg kommer till Slättamisionens hjälpande hand och det är inte nödvändigt att det är stickat av just dessa garnpaket!

Slättamisionen avslutar sin insamling den 18 juni och vi vill ha lite marginal, så för att vi ska forsla hjälpstickningarna vill vi ha dem senast den 13 juni.


I samband med filtstickningen i fjol fick vi ju lära oss att det kan vara just dessa startpaket som gör att blivande mödrar vänder sig till sjukhusen istället för att föda hemma. Nu sätter vi fart och ser till att barnen på Sukutasjukhuset får en bättre start! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar