torsdag 23 oktober 2014

Höstmörker = pyssel!

Nu börjar det bli höst på riktigt. Då är det skönt att sitta inomhus med sitt handarbete. Vill du inte bara sitta hemma så finns det aktiviteter här i butiken och på andra ställen i Grästorp där du och ditt handarbete är välkomna! Nästa vecka när det är höstlov har vi Höstlovspyssel i butiken tisdag och torsdag eftermiddag!


För 100 kronor får barn/ungdomar fika, material och hjälp med att komma igång med en stickning, virkning, broderi, tovning eller annat textilt pyssel. Som vuxen är du välkommen att följa med om du (och barnet) vill. Då betalar du 25 kronor för fika och tar med dig ditt eget handarbete eller köper något på plats. Om barnen är unga eller ovana kan din hjälp behövas. Vi börjar klockan 13.30 och håller på i ungefär tre timmar. Vi måste ha in en anmälan senast dagen innan, antalet platser är begränsade.

Håll koll på kommande aktiviteterna i högerspalten här på bloggen och på vår Facebooksida!Stickkaféer har vi på Grästorps museum (ikväll) alla torsdagar i ojämna veckor under höst- och vårterminen. Vi börjar klockan 18.30 och fikat kostar 25 kronor.

På måndagar i jämna veckor träffas vi på Café Nordstan klockan 16.30 och där köper var och en vad den vill ha att äta och dricka i Caféet!

Första onsdagen i varje månad har Grästorps Butiker kvällsöppet och då har vi handarbetskafé här i butiken från klockan 17-20!

Välkommen att handarbeta tillsammans med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar