onsdag 24 september 2014

Vad händer nu?

En del av underrubriken här på bloggen lyder "Vad händer nu". Ni som följer oss här på bloggen, på vår Facebooksida och/eller genom att besöka oss i butiken vet att i bland händer det en hel del och i bland lite mindre. Just nu är vi inne i en period när det händer en hel del. Det kommer nya varor var och varannan dag, stickkaféerna är i gång både på Café Nordstan och på Grästorps Museum och på söndag hoppas vi upprepa vårens succé Logårdsstickning. Välkommen mellan klockan 10 och 17. Stanna hela dagen eller kom förbi en sväng när du har tid!

 

I början av oktober har vi handarbetskafé i samband med shoppingkvällen den 1 oktober och Ljusfestivalstickkafé i samband med festivalshopingkvällen den 9 oktober.


Dessutom  börjar vi att närma oss generationsskiftet på riktigt. Jag förberedde mig med starta-eget-kurs i våras men nu när vi kommer närmare så krävs det ibland att jag och mamma tillsammans träffar revisorer och rådgivare och eftersom de är lättast att få tag på under kontorstid så kan det hända att vi behöver stänga några timmar då och då. Vi hoppas att ni har förståelse för det och att vi inte ställer till det så att ni blir utan garn eller tråd eller något annat "livsviktigt"! 

Den 1 oktober öppnar vi först klockan 12, men det kompenserar vi med att ha öppet till klockan 20. Ta gärna en titt här på bloggen eller på vår Facebooksida när du är på väg till oss så är du säker på att inte mötas av en låst dörr! Välkommen in i butiken och kolla in alla höstnyheter!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar