torsdag 2 januari 2014

Välkommen 2014!

Tack alla härliga kunder för allt kul som hände under 2013! Många härliga stickkaféer i samarbete med NBV Väst och med Café Nordstan. Vi samlade in stickat till barnhem i Tanzania tidigt på året och nu kring årsskiftet jobbar vi tillsammans med att sticka Härtefiltar till nyfödda i Etiopien tillsammans med Sandnes Garn Sverige. Vi har stickat i neon och nu den 16 januari kommer Astrid från Sandnes Garn (det är hon som är initiativtagare till Hjärtefilten) hit och ger oss lite extra inspiration på stickkaféet (som alltså hålls här i butiken).
Fler och fler upptäcker vår Facebook-sida trots att vi inte har kört en massa tävlingar med gilla och dela. Vi vill att i första hand ni som faktiskt känner oss och gillar oss för vad kan och har ska gilla oss på Facebook. Där med inte sagt att ni inte får dela våra inlägg och berätta varför ni gillar att handla hos oss!

Vi har kommit igång med vårt nyhetsbrev Nilssons Nålbrev under 2013! Jag hoppas att ni som vill hålla er uppdaterade om vad som händer här väljer att prenumerera på Nålbrevet och att ni talar om vad ni tycker är bra och mindre bra i utskicken.

Det var nog allt för idag. Välkommen in och köp Freja-garn för 15:-/st och julsaker till halva priset (kampanjen pågår till och med den 13 januari)!

Det tenderar att bil en hel del stickning här på bloggen men misströsta inte om du inte stickar! Det ska bli bättring under 2014 hoppas jag! God fortsättning på 2014 och välkommen in till oss i butiken (eller ring och skicka meddelanden så postar vi gärna era varor)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar