onsdag 11 april 2012

En intensiv vecka!

Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin påsk trots det tråkiga vädret! Vi har just påbörjat en av vårens mest intensiva veckor för vår del. Mamma syr gardiner på löpande band, imorgon kväll är det stickkafé på Grästorps Museum, på lördag finns vi på plats på Grästorpsmässan och på söndag åker vi till Göteborg och besöker Garn- och Broderifackhandelns vårmässa.

På mässan kommer vi bland annat sälja Grästorpsdukar i II-sortering. På vissa av dem är vävfelen nästan svåra att hitta, men vi har samma pris på alla så det gäller att vara först till kvarn för bästa möjliga fynd. Grästorpsduken i storlek 50x50 cm kostar 150 kr när den är felfri och som II-sortering kostar den 75 kr. En felfri duk i storlek 150x250 cm kostar 1 750 kr och som II-sortering kostar den 875 kr. Vi kommer förstås även ha med oss Grästorpslöparen och handduken Grästorp mitt i, av dem har vi inte någon II-sortering men kanske att det dyker upp något mässpris, vem vet?

Vi kommer också att sälja Svarta Fårets Let's Knit till mässpris och så ska Hiram från Almedahls få följa med både som kokbok, metervara, grytunerlägg, skärbräda och bricka!

Nu är det bara frågan hur vi själva och pysselbordet ska få plats i montern... Den som kommer dit får se... Varmt välkomna till Grästorpsmässan!